Huurvoorwaarden

afspraken

Afspraken gebruik SUP bike

Je huurt een SUP bike voor een gezellige dag op het water. Heerlijk relaxen. Wij hebben een aantal afspraken die we met je maken om je dag veilig en verantwoord te maken. Bij aankomst nemen we deze met je door en vragen we je hiervoor te tekenen.

Huurder

Je bent in het bezit van een zwemdiploma. Je bent minimaal 16 jaar oud of huurt onder verantwoording van een volwassene. Je bent minimaal 140 cm groot en maximaal 120 kg zwaar, om de SUP bike veilig te bedienen. Neem een geldig ID mee, hier maken wij een kopie van als borgstelling.

Gebruik

Je krijgt een zwemvest, of je dit gebruikt is op eigen risico. Je SUP Bike heeft een diepgang van 50 cm. Let op bij de waterkant om schade te voorkomen! Je gebruikt geen alcohol of drugs voor of tijdens het SUP biken. Kinderen mogen mee op het board, op eigen risico én altijd met eigen, geschikt zwemvest. Huisdieren zijn niet toegestaan op de SUP bikes. Je creëert geen gevaarlijke situaties voor mede watersporters.

Op de maas

Blijf in de aangewezen gebieden van SUP Bike Tours. Je zwemvest is verplicht. Je houdt altijd de maximale afstand van de beroepsvaart en grote schepen, minimaal op zichtafstand van schipper. Je vaart waar mogelijk zoveel mogelijk rechts (stuurboord). Als je de maas oversteekt zorg je dat je niemand hindert. Je bent op de hoogte van de algemene vaarregels, klik op het stuurwiel voor het Binnenvaart Politie Reglement.

Eigen risico

SUP biken is volledig op eigen risico. SUP Bike Tours is niet aansprakelijk voor enig persoonlijk letsel, verlies van bezittingen of schade aan derden veroorzaakt door de huurder, tijdens het gebruik.

Schade, verlies of diefstal

Schade door oneigenlijk gebruik of opzet, verlies en diefstal zijn voor rekening huurder Schade wordt berekend op reparatiekosten met een minimum van €150, voor gederfde inkomsten, indien de schade de verhuur beïnvloedt. Verlies en/of diefstal wordt doorberekend naar nieuwwaarde van de SUP bike.

Stuur alvast in

Boek je een Tour of huur je een SUP Bike, vul dan dit formulier alvast in. Dan ben je klaar om voor de fun! Neem wel nog een ID mee.

Akkoord huurvoorwaarden
Akkoord Huurvoorwaarden
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam

SUP Bike Tours

MRT Beach
Waterstraat
6017 AJ Thorn

Zie agenda voor beschikbaarheid

💬 Vragen? Stuur een appje