Gut Feeling

Soms moet je gewoon je gut feeling achterna. Zo start ik nu met SUP Bike Tours, een nieuw aanbod binnen factor joep. De fun van SUP biken heeft mij niet meer losgelaten vanaf de eerste kennismaking op een fotootje. Na een testrit op het water, waren mijn partner en ik totaal verkocht. Mijn normaal kritische wederhelft was dolenthousiast, dat bevestigde mijn gut feeling, SUP biken is Fun! Daarbij ook nog eens super laagdrempelig, kun je fietsen, dan zoef je ook weg op deze coole bike, over het water. Opstappen en gaan, zwembroek niet verplicht.

Hartstikke tof dus, ook voor bedrijfsuitjes, een beach dag, zonder dat je meteen in zwembroek en bikini moet met je collega’s. Natuurlijk voorzien van een hapje en een drankje van mijn gastvrije buurman Beachclub Oolderhof.

Heerlijk om te pionieren met een nieuw avontuur in Limburg. Super gaaf ook, dat ik zo hartelijk ontvangen word door buren en mede-ondernemers waarmee we combinatie arrangementen gaan opzetten om onze gasten variëteit en spektakel te bieden. Man wat heb ik zin in deze zomer.

Ik zou zeggen, kom vooral eens proeven wat we te bieden hebben op de Oolderplas!

Met avontuurlijke groet, Joep.

Comments are closed.
💬 Vragen? Stuur een appje